Dan kwijl ik er over heen

Kunst1911, dat klinkt wel heel professioneel hè, alsof we echte meesterwerken maken. Ik zat meer te denken aan namen als: handarbeid1911, kleuren1911 of vingerverf1911 😉

Nee, Kunst1911 beschrijft eigenlijk heel goed wat we doen. Want kunst is het creëren van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding. We maken schilderijen, maken gebruik van graffiti en we tekenen. Voor de kerstmarkt hebben we keramiek gemaakt met de hulp van Keramist Karin Zomerdijk. In de zomer hebben we verschillende kinderfietsen gespoten met graffiti. De kinderen waren super blij, een eigen originele fiets die niemand heeft! Ook zijn er moestuin stenen geverfd met verschillende groentes,  is weer eens wat anders als al die saaie bordjes in uw groentetuin! Of te wel, we zijn van alle markten thuis!

Iedereen heeft zijn eigen talent en mag werken met alle materialen die we tot onze beschikking hebben. En mocht iemand een waanzinnig idee hebben dan zoeken we een manier om dat te creëren!

Mijn eigen favoriet zijn natuurlijk de aquarelpotloden, eerst lekker inkleuren, dan kwijl ik er over heen en als finishing touch nog even het kwastje gebruiken om de kleuren mooi te blenden 😉 

(Dat was natuurlijk een grapje, voor alle mensen die een bepaald beeld hebben over mensen die in de dagbesteding zitten)

Nu even serieus, zelf vind ik het erg ontspannend en leuk om mijn eigen mandala’s te maken. De concentratie bij elke streep en de precisie waarmee ik werk brengen me in een heerlijke roes. (Even weg van alle drukte in mijn hoofd)

En zo mag iedereen zijn eigen “kunstwerk” maken. En het leuke is dat u de mogelijkheid heeft om deze te kopen. Wellicht ziet u wel iets op de site waarvan u de eigenaar zou willen zijn. Aarzel dan niet! Van het geld dat we hiermee verdienen kunnen we namelijk weer nieuwe materialen aanschaffen. 

Ik zal jullie via deze blog op de hoogte houden van nieuwe projecten, onze belevenissen en andere leuke onzin met betrekking tot Kunst1911!