Het team

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappelijke afstand. Dit uit zich in verschillende vormen, doormiddel van praktijk scholing en het behalen van erkende mbo diploma’s en certificaten, dit kan een (assistent) koksdiploma maar denk ook aan administratie, receptie, marketing en meer.

Dit bieden wij aan via de praktijk, zodat er geen examens en schoolbanken zijn, voor mensen die zich niet in de reguliere scholing kunnen vinden. Wij betalen je opleiding vanuit WMO, PGB of via de stichting. Hiernaast bieden via o.a. Kunst 1911, Moestuin 1911 en op andere locaties ook veel variatie aan. Maar wat voorop staat, we kijken naar jouw individuele interesses, groeimogelijkheden en passen daar alles op aan. Het kan alleen zijn, omdat jij gewoon een zinvolle dag wilt, een ander wilt helpen, of jouw ding wilt ontdekken. Waar een wil is, is een weg.

Even voorstellen

Kim Rotteveel

Kim is agoog & Art Director in de grafische sector en coacht Kunst 1911. De focus in de kunst ligt in vrijheid & persoonlijke ontwikkeling. Of het nu om schilderen, indianen wielen, grafische vormgeving, etc. gaat. Alles kan en mag. Ook helpt Kim met de verkoop van kunst en alles wat hierbij hoort, waar iedereen nauw betrokken kan zijn. Ze is ook regelmatig vinden in de keuken & op kantoor. Ze is warme persoonlijkheid, kan goed luisteren en heeft heel veel liefde voor haar vak. Hiernaast geeft zij bij wens ook creative therapie in 1 op 1 vorm doormiddel van projecten of een persoonlijke vraag.

Paula Berkhout

Paula staat aan het hoofd van ons team. Hoewel ze aan het hoofd staat, staat ze vooral gewoon naast ons! Waarbij verbinding, liefde en dromen centraal staan. Voor Paula ziet het leven vol mogelijkheden en daar zitten voor haar geen grenzen aan. Haar enthousiasme daarin werkt aanstekelijk. Ze heeft de kracht om ons een gevoel van veiligheid te geven en daarmee geeft ze het team de kans om te groeien. Een kans die vele van ons niet hebben gehad.

Ilona Kramer

Ilona is onze nieuwste versterking in het team! Met haar achtergrond als lerares in het speciaal onderwijs en pedagogisch medewerker past zij helemaal bij 1911! Administratief staat ze haar mannetje en ze is een echte aanpakker. Ze heeft een natuurlijke klik met iedereen. Met haar humor zorgt ze voor een ontspannen sfeer en de deelnemers genieten zichtbaar van haar aanwezigheid en energie!

Buffel

Onze hulphond! Hij voelt de emoties van ons team. Als iemand opgekropt verdriet heeft komt hij graag kroelen en een kusje geven. Dat is toch liefde. Ook helpt hij ons af te lezen wat hier gaande is, zonder woorden en wat we hiermee mogen. En bij te veel prikkeling is het een uitstekend maatje om even de deur uit te gaan en/of effe te knuffelen. Of gewoon lekker knuffelen zonder reden, ook heerlijk. En erg fijn, hij verhaard niet. Voor wie het leuk vind om te doen, die mag hem  kam en knip beurten geven. Af en toe gaat hij mee uit logeren met één van onze collega’s en wordt hij extra verwend.

Collega’s & Deelnemers

We prijzen ons gelukkig met deze toppers en talenten. Dat we zien, dat mensen doorstromen naar betaalde banen, diploma’s halen of simpelweg gelukkig zijn. De verhalen achter de mens, kunnen wij niet (altijd) kenbaar maken, soms denken mensen alleen aan verstandelijk of fysiek gehandicapten. Maar dagbesteding is veel meer dan dat. Soms zien we niet wat aan de binnenkant afspeelt. Dit kan gaan om een licht verstandelijke beperking, burn out, maar ook zware trauma(‘s) en hoe fijn is het dan als je weer kan integreren via een veilige plek. Kortom iedereen kan dit stapje nodig hebben, dat kan een maand zijn, maar ook veeel langer.